Du er her:   Ås ungdomsskole   ›   Skole og utdanning   ›   Barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole Foto: Ivar Ola Opheim

Om Ås ungdomsskole

Mellomveien 4, 1430 Ås
asung@as.kommune.no
Rektor: Steinar Roti

Virksomhetsinformasjon

Ås ungdomsskole er den ene av to ungdomsskoler i Ås kommune. Skolen ligger i 10 minutters gangavstand fra Ås stasjon. Med sine 380 elever er den en av de største skolene i Ås.  Skolen ble bygget i 1965 og rehabilitert i 1985 og 2003-2005, og har gode lokaliteter med store klasserom og spesilarom. Vi er en 5 parallellskole. En av klassene er   Velkomstklassen, en klasse for elever som nettopp er kommet til landet, og som har manglende norskkunnskaper. Vi har eget bibliotek og en stor og fin kantine. Det er tilsammen 47 tilsatte med blant annet egen bibliotekar.De voksne på Ås ungdomsskole er kunnskapsrike mennesker med høy bevissthet rundt egen undervisning og til relasjonelle forhold både til elever og seg i mellom.

Loading map...

Forlenget tid på eksamen 2016

Dersom dere menere det er grunnlag for å søke om forlenget tid på eksamen, finner dere søkandsskjemaet her. Infoskriv finner du her

Tentamener og eksamener vår 2016